Sectie Interculturalisatie zoekt voorzitter

In Oude berichten by Friso

De sectie Interculturalisatie zoekt een nieuwe voorzitter voor een periode van 3 jaar. Deze functie biedt een mogelijkheid uw bestuurservaring uit te breiden in een bestuurlijk interessante omgeving. In de beschreven functie kunt u uw netwerk vergroten en uw beleidsbeïnvloeding vergroten. U bent bezig met de actualiteiten voor/van uw beroepsveld.

 De sectie Interculturalisatie maakt onderdeel uit van de Intersector, een van de vier sectoren van het NIP. De sectie houdt zich bezig met vraagstukken rond culturele diversiteit, uitsluiting van groepen en/of individuen. De activiteiten van de sectie richten zich op het bewustmaken van leden/vakgenoten wat er op deze terreinen speelt en het verhogen van deskundigheid en professionaliteit. Daarnaast wil de sectie zowel binnen als buiten het NIP deelnemen aan het maatschappelijk debat als externe ontwikkelingen hier aanleiding toe geven. Bent u geïnteresseerd in deze vraagstukken en heeft u ideeën over hoe u de sectie maar ook het vraagstuk van culturele diversiteit in zijn verschillende vormen verder kunt brengen, meldt u zich dan aan voor deze functie.

Heeft u interesse? Stuur dan uw motivatie en CV op naar Nicole Janssen, coördinator Intersector op emailadres interculturalisatie@psynip.nl Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de huidige voorzitter van de sectie. Contactgegevens: Paulina Linnenbank paulien@euronet.nl. Informatie over de sectie Interculturalisatie vindt u hier.