NACV-expertmeeting 2017

In Oude berichten by Friso

Het bestuur van Sietar Nederland brengt graag de onderstaande bijeenkomst onder uw aandacht.
Ten aanzien van het verbeteren van de interculturele communicatie vaardigheden zou het mooi zijn als er Sietar leden zijn die hier een bijdrage aan kunnen leveren. Een bijdrage is dan op persoonlijke titel.

NACV-expertmeeting 2017: academic communicative skills – educating the global citizen of tomorrow
Op vrijdag 27 januari 2017 vindt de dertiende NACV-expertmeeting plaats in het design lab en classroom of the future van de Universiteit Twente (Enschede). Docenten, professionals en experts ontmoeten elkaar om kennis en ervaring uit te wisselen over academische communicatieve vaardigheden in het hoger onderwijs.
Deze expertmeeting staat in het teken van academische communicatieve vaardigheden die studenten nodig hebben in een globaliserende wereld. Hierbij nodigt het NACV u uit om een actieve bijdrage te leveren aan het programma door uw expertise, best practices en vragen te delen met vakgenoten en collega’s. Lees meer… 

Klik hier voor de bijlage met informatie over mogelijke subthema’s en het formulier waarmee u uw bijdrage aan deze Expertmeeting kunt aanmelden. Graag ontvangen we uw voorstel voor een presentatie of workshop uiterlijk 15 oktober 2015. We hopen op veel inspirerende bijdragen.