Lidmaatschap

SIETAR staat open voor iedereen die beroepsmatig in aanraking komt met thema's rond culturele diversiteit en zich hierin verder wil ontwikkelen. De SIETAR-leden komen uit verschillende sectoren zoals onderwijs, bedrijfsleven, overheid of gezondheidszorg. Zij zijn werkzaam als HR medewerker/manager, trainer, coach, adviseur, consultant, docent, onderzoeker, beleidsmedewerker of therapeut, of zij volgen een studie in een van deze richtingen.

Het lidmaatschap van SIETAR Nederland biedt de volgende voordelen:

  • Regelmatig organiseren wij kwalitatief hoogwaardig evenementen met wisselende thema’s rondom interculturaliteit, internationale samenwerking en een diverse samenleving;
  • Je komt in contact met vakgenoten uit het interculturele werkveld uit binnen- én buitenland;
  • Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het werkveld door deelname aan evenementen en bijeenkomsten;
  • Gratis lidmaatschap van SIETAR Europe, je kunt deelnemen aan interessante webinars met uiteenlopende thema’s;
  • Je kunt met fikse korting deelnemen aan het tweejaarlijkse Sietar Europa Congres;
  • Je ontvangt iedere twee weken een nieuwsbrief met aankondigingen en achtergrondinformatie;
  • Je hebt een groot netwerk en platform tot je beschikking dat je kunt gebruiken voor kennisuitwisseling.

Aanmelden
Aangezien COVID-19 dit jaar behoorlijk ingrijpt in ieders leven, hebben wij besloten de contributie voor 2021 eenmalig te reduceren. 

We onderscheiden de volgende 3 lidmaatschapsvormen en de tarieven voor het jaar 2021:

Zijn bovenstaande lidmaatschapsvormen niet passend?
Zou je graag lid willen worden van Sietar Nederland maar past het bovenstaande om wat voor reden dan ook niet? Stuur een e-mail aan Secretaris (secretariaat@sietar.nl). We zijn een toegankelijke en inclusieve vereniging en kijken in gezamenlijk overleg we naar de mogelijkheden.

We hopen je te verwelkomen als nieuw SIETAR lid!


Lidmaatschap beëindigen:

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Indien je, je lidmaatschap niet wenst te verlengen moet je dit 1 december laat weten. Stuur daarvoor een e-mail naar secretariaat@sietar.nl. Je ontvangt een bevestiging van jouw opzegging.

Jouw inschrijving blijft in stand tot 31 december van het lopende jaar. Daarna worden jouw gegevens uit onze bestanden verwijderd. Het enige wat wij nog bewaren zijn jouw naam en e-mailadres, zodat we je op de hoogte kunnen blijven houden van onze evenementen. Mocht je hier geen prijs op stellen dan je, je te allen tijde uitschrijven voor deze nieuwsbrief.